Alle info voor werkgevers op een rijtje

Werkgever

Als werkgever ben je altijd op zoek naar talent. Talentwinkel helpt u daarbij en maakt deze zoektocht veel eenvoudiger. Talentwinkel is een echte Rotterdamse Uitzend- en Detacheringsorganisatie. In onze Talentwinkel hebben wij een brede selectie aan talenten. Deze talenten koesteren wij en zorgen ervoor, dat het juiste talent bij u aan de slag kan. Omdat wij onze talenten serieus nemen, zorgen wij niet alleen voor een passende baan, maar investeert Talentwinkel ook veel in haar talenten. Dat is goed voor onze talenten, maar ook voor u. Zonder dat dit u extra kost, want onze tarieven zijn gewoon scherp.

Onze talenten kennen wij goed en om hen een passende baan te kunnen geven, willen wij u ook graag persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij altijd een passend antwoord vinden op uw vragen en een oplossing bieden die past bij uw organisatie. Dit betekend niet te veel praten, maar vooral doen. Zo doen wij het in Rotterdam.

Omdat Talentwinkel zich ook ten doel stelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een betaalde baan te helpen, zijn er mogelijkheden deelnemers voor de eerste maand tot maximaal drie maanden voor 50% van de kosten in te huren. Vraag naar de voorwaarden.

Naast het leveren van (tijdelijk) personeel, bieden wij ook begeleiding van werk naar werk, re-integratie bij arbeidsongeschiktheid (2e spoor) en coaching van medewerkers.

Indien u uw gegevens achterlaat, nemen wij spoedig vrijblijvend contact met u op. Gebruik hiervoor het contactformulier. 

Disclaimer

 

 

Social Media

 

Realisatie van deze website: SnelleKoppen